AMNESIA

För stunden sitter jag utomhus i en solstol med min dator och en flaska vatten. Jag njuter av fågelkvitter, hästgnäggande och ljudet ifrån grannarnas gräsklippare. Paris har nog glömt bort att våren kommer före sommaren, men det gör inte mig något. Sommar i mars ska man väl inte klaga på? Hela förra veckan var lika underbar och helgen spenderades mestadels solandes på olika ställen. I lördags körde jag, Matilda och Anna på en roadtrip till fina Versailles. Trots att trafiken var ganska galen lyckades vi hitta dit efter diverse omvägar och mycket förvirring. Efter att ha hittat en perfekt parkering gick vi till slottet och den enorma parken. Sen promenerade vi runt lite, åt jordgubbar och ananas, doppade fötterna i kanalen och tittade på alla människor som rodde omkring ute på vattnet.
På kvällen skulle Anna egentligen sitta barnvakt men det ändrades i sista sekunden så vi bestämde oss ganska spontant för att dra ut. Vi åkte runt en väldigt massa och kvällen slutade på Favéla Chic i Republique där vi träffade Nilo och Stephanie också. Eftersom att det blev sommartid när klockan slagit 00.00 förlorade vi ju en timme, så det blev lite stressigt när vi skulle med nattbussen. Eftersom att taxi är en omöjlighet i Paris konstigt nog blev vi tvugna att promenera mellan Republique och Saint Lazare. För er som inte vet så tar det ett bra tag, och alla hade höga klackar. Men som vanligt hann vi med bussen i lagom tid. Matilda lyckades somna direkt även om det var extremt stökigt och högljutt under hela resan.
-
I söndags åkte vi in till Paris och hängde i park Monceau halva dagen. På kvällen satt vi på trapporna nedanför Sacre Coeur och hade det jättemysigt. Denna helgen har varit så braaaaaaaa. Och om några veckor fyller jag 20 år, och Emma kommer hit. Wihoo! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0